Rollups for din bedrift

Som bedrift er det essensielt å markedsføre seg for å få kontakt til alle de potensielle kunder som finnes. Det finnes mange måter å gjøre dette på, men man bør aldri undervurdere effekten av fysisk reklame – altså plakater, bannere, skilt osv. Det er en veldig god måte å fange oppmerksomheten fra kunder på, og det er spesielt en god løsning dersom du befinner deg på messer, til events eller lignende.

Hos Easydisplay.no får du profesjonelle løsninger innen reklamesystemer. De tilbyr et bredt utvalg av produkter som kan brukes til ulike formål. Blant utvalget tilbyr de rollups, et populært valg for bedrifter som skal en tur på messe, som ønsker å reklamere uten for butikken sin, eller som skal gjøre seg synlig til et event. En rollup er en type stor plakat eller banner som – som navnet angir – rulles opp fra en skinne på gulvet. Det betyr at du får en stor flate til ditt budskap. Her kan du for eksempel sette opp et flott bilde samt en tekst som skal selge ditt produkt eller din tjeneste. En rollup er en veldig god måte å fange kundenes oppmerksomhet på, og du kan fritt velge hva du ønsker å fremvise på din rollup. Noe som gir deg mulighet til å være kreativ og fremstille et unikt budskap.

En rollup er også et veldig praktisk reklamesystem fordi du kan ha den med deg overalt. Den kan nemlig rulles sammen slik at hele banneret ligger i skinnen, og så kan det pakkes sammen i en praktisk transportveske. Hos Easydisplay.no er det fokus på praktiske og effektive løsninger, og derfor er transportvesken selvfølgelig inkludert i pakken. Du kan også kjøpe med belysning for å skape ekstra fokus på din reklame. Besøk Easydisplay.no for å se deres løsninger innen rollups og finn den som passer deg og dine behov.

Maria Laugesen