Kvalitetsprodukter fra Paastell.no

Vi ønsker alle å ta best mulig vare på våre klær og plagg, men mange synes det er vanskelig å finne ut hvordan man beskytter sine klær og sikrer at de holder i mange år. Én av de viktige ting er å gi de en skånsom vask slik at vasken ikke ødelegger eller skader dine plagg. Men samtidig skal de selvfølgelig bli helt rene. Mange tror at dette krever en lang rekke forskjellige produkter, mye tid og ikke minst mye penger. Men det trenger det faktisk ikke gjøre. Med produkter fra Paastell.no kan du få effektiv, skånsom vask med få produkter, og de er både i super kvalitet og finnes til en veldig god pris.

Paastell.no forhandler to produkter som er helt i topp når det gjelder kvalitet. Den ene er en flekkfjernersåpe, og ikke bare en helt vanlig en. Den originale sitronsåpe fra Paastell er nemlig produsert av naturlige oljer og inneholder ingen skadelige tilsetningsstoffer, palmeolje, blekemidler, fargestoffer, enzymer, syntetisk parfyme eller lignende som kan skade deg, ødelegge dine klær eller påvirke miljøet negativt. Men såpen er samtidig svært effektiv og kan brukes til å fjerne flekker av både sminke, tomatsaus, frukt, juice, fett, sand og jord, svette og mye, mye mer. Du kan tilmed bruke Paastell sitronsåpe på hendene dersom du vil fjerne flekker av olje, hvitløk eller lignende, fordi den er så mild og skånsom. Såpen er enkel å bruke, og du går bare over flekkene før du kaster dine plagg i vaskemaskinen. Den kan brukes på alle typer tekstiler som ull, bomull, allværsplagg, tøysko, tepper og tilmed tremøbler. Den lukter fantastisk, virker raskt og effektivt, og så er den samtidig helt økologisk og biologisk nedbrytbar.

Det andre produktet er en herlig ullvask som vil sikre at du kan ta best mulig vare på din ullplagg. Ull kan være en vanskelig ting å passe på, men med Paastell ullvask blir det både enkelt, raskt og billig. Paastell ullvask virker veldig effektivt og er svært drøy, men den er samtidig veldig skånsom mot dine klær og inneholder ingen blekemidler eller enzymer som kan nedbryte eller ødelegge dine ullplagg. Ullvasken inneholder selvfølgelig heller ikke skadelige tilsetningsstoffer, og den er også økologisk og biologisk nedbrytbar. Den miljøvennlige og skånsomme ullvask gjør at du kan bevare dine ullplagg så de holder lenge. Den er basert på naturlige oljer og kan brukes på både ull og silke, der den fungerer som naturlig mykgjører og sikrer at dine plagg blir helt rene og gode som nye.

På Paastell.no kan du se utvalget og lese mer om de to fantastiske produkter som er en må-ha i hjemmet dersom du vil ta godt vare på dine klær og sikre at de holder lenge. Du er alltid garantert en kvalitet som er helt i topp, og samtidig får du produktene til en veldig god pris – spesielt med tanke på hvor lite du trenger bruke til hver vask. Når du først har prøvd Paastells herlige flekkfjernersåpe og ullvask vil du aldri slutte å bruke de fantastiske produkter.

Maria Laugesen