Kostymer til din Oktoberfest

De fleste har nok hørt om den såkalte Oktoberfest som finner sted i Tyskland hvert år. Men kjenner du egentlig historien om den verdenskjente tradisjon? Tradisjonen begynte faktisk helt tilbake i år 1810, der brylluppet mellom kronprins Ludwig og prinsesse Therese skulle stå. Festen ble holdt i München i oktober måned, og den utviklet seg fort til en stor fest for hele byens folk. I årene etter ble elementer fra festen gjentatt, og det ble grunnlaget for den nåværende Oktoberfest, som i dag besøkes av mer enn 6 millioner mennesker. Oktoberfesten som vi kjenner den i dag begynte sist i det 19. århundrede, og med tiden har den blitt lenger og lenger, større og større. Folk fra hele verden besøker festivalen i dag for å oppleve den unike stemning, møte nye mennesker og selvfølgelig drikke øl.

Uansett om du skal delta i den egentlige Oktoberfest, eller om du skal på en fest med samme tema, så må du selvfølgelig ha deg et Oktoberfestkostyme. Det klassiske er typisk tyrolerkjoler for jenter, som består av den tradisjonelle dirndlkjolen med tilhørende skjorte og forkle. For menn er det tradisjonelle valget et par lederhosen med skjorte og eventuelt en vest. Men det finnes altså mange forskjellige muligheter hvis du skal ha et antrekk som passer til Oktoberfesten. Det kan både være kjoler, skjørt og skjorter, lederhosen eller shorts. Og du velger selv om du vil ha det fulle Heidi antrekket, eller om du vil holde litt mer lav profil med en simpel skjorte eller lignende. 

På Festtema.no kan du finne et utrolig stort utvalg av oktoberfestkostymer, og her kan du med garanti finne et antrekk som passer til deg og din personlighet. Alle kostymer er selvfølgelig helt gjennomført med flott finish og i høy kvalitet, slik at du får et super flott uttrykk til din neste Oktoberfest. Her finner du lange kjoler i autentisk design eller med en mer moderne twist, og både menn og kvinner kan velge enten korte shorts eller lang bukse. Du får også masse modeller innen topper og skjorter slik at du fritt kan sette sammen akkurat det antrekket du ønsker. Du velger selvom du vil gå med de klassiske og tradisjonelle farger som typisk inkluderer rød, hvit, svart og brun, eller om du vil sette ditt eget personlige preg på utkledningen med noen helt andre farger. Besøk nettsiden i dag og se hele utvalget, kjøp i dag og bli klar til din neste oktoberfest!

Maria Laugesen